Uppvuxen i Stockholm och har arbetat med människor och konst på olika sätt genom åren. Sista 15 åren har det blivit mer måleri och är lärare inom kursverksamhet i kreativt måleri / Vedic Art i Stockholm,även arbetsgruppen på företag och kompisgänget är välkomna till ett inspirerande målarpass ! Är företagssköterska / samtalsterapeut  och har lång erfarenhet av stresshantering / friskvård.Det verkar  som det centrala i mitt liv handlar om möten mellan olikheter, olika världar, olika material och uttryck, där gror experimentlusten och nyfikenheten. Konstutbildningar i måleri, akvarell, skulptur, keramik, Vedic Art samt måleri i Italien, Indien och Mozambique. Utställningar genom åren är Edviken Art Fair, Grunewaldvillan / Saltsjöbaden,Art Nordic Copenhagen, Colorida Art Lissabon, Stockholms KonstSalonger, Art & Music Festival / Skeppsholmen och Stockholms Kulturvecka ” Sweden sharing India ” m.fl. Hösten 2019 blir det nya konstutställningar i Stockholm.    Välkommen till min målarvärld !